SKRIVET: 2011-09-28, kl 19:42:33 | PUBLICERAT I: Mat

Middag!

Överträffade mig själv idag när det kom till middagen. Höftade ihop en ost och broccolipaj med pinjenötter. Blev super gott! Paj är bästa studentmaten enligt mig. Det är gott och räcker alltid till en massa matlådor.

Gör en vanlig pajdeg med smör, mjöl och vatten. Förgrädda skalet samtidigt som du rostar pinjenötterna i en torr stekpanna. Varva sedan riven ost med broccoli och pinjenötter i skalet. Blanda sedan 4 ägg med 3 dl mjölk och krydda med peppar, salt och muskot. Häll i blandningen i skalet och släng in i ugnen på 200 grader i 45 minuter.

SKRIVET: 2011-09-28, kl 15:10:33 | PUBLICERAT I: må bra

Tips: sockerutmaning

Såg att Pt-fia ska köra en ny sockerutmaning. Det innebär att man i två veckor låter bli fika/godis/läsk/snacks och glass (dock kommer jag göra ett undantag och dricka vin, låter bli öl, cider och likörer men ett glas vin när tentan nu är klar vill jag unna mig). Jag var med när hon körde samma utmaning i våras och tyckte det var jättehärligt. Fick ett jämnare humör och sov bättre på nätterna samtidigt som jag slapp cravings efter skräpmat. Tänkte därför tipsa om det här eftersom jag själv tyckte det var så härligt. Utmaningen hittar ni här. Den drar alltså igång på torsdag klockan 23 och slutar två veckor senare. Jag vill vara tydlig med att det inte handlar om att gå ned i vikt, någon bantnings grejj eller annat trams. Utan mat skall ätas som vanligt. Det är helt enkelt ett sätt att må bra på! Så nu kör vi!


(weheartit)

SKRIVET: 2011-09-28, kl 07:15:29 | PUBLICERAT I: må bra

Blåbärs lyx


Godmorgon!
Denna morgon bjöd jag mig själv på riktig lyx i form av fil med blåbär, nötter, frön och gryn. Till det lyckades jag med det perfekt kokade ägget. En riktigt god frukost är lycka! Finns det något mysigare än att sitta med en bok i skenet av levande ljus i morgonrocken samtidigt som man smuttar i sig morgonkaffet? Det är en riktigt bra start på dagen tycker jag och skickar ut måbra känslor i hela kroppen.
Nu ska jag smita ut på en morgonpromenad innan tjejjerna kommer hit för tentaskrivande.

SKRIVET: 2011-09-27, kl 23:37:19 | PUBLICERAT I: må bra

Kväll med feel good känsla

Har haft en helmysig kväll som varit alldeles sådär underbart plugg befriad.
Passade på att köra ett medelpass på friskis, kändes lagom att börja lugnt efter förkylningen i helgen. Men kanske blev det lite för lugnt. Jaja, det är något som tas igen imorgon när det är dags för spinningstyrka! Är taggad till tusen! Annars så har jag kikat på film ihop med Lisa och Erika blev en riktigt äcklig thrilller så kan säga att jag är glad över att inte behöva sova själv i natt.
Men nu ska jag krypa ned under täcket så jag vaknar pigg imorgon.

SKRIVET: 2011-09-27, kl 07:22:05 | PUBLICERAT I: studentliv

Gruning, Weick och gänget

Sitter här och myser med mitt morgonkaffe. Har precis slängt i mig lite äpplegröt till frukost samtidigt som jag läste i kurslitteraturen om Gruning och gänget. Utanför håller solen på att gå upp och jag laddar inför en morgonpromenad. Vid tio ska jag över till Viktoria för att jobba vidare med tenta nummer två. Blir mycket skola nu. Men så är det i tenta tider. Men snart kommer det lite roligare inlägg. Det lovar jag.
 
Bild från i lördags som spenderades i sällskap med Wieck på soffan. Efter att ha suttit på samma sätt större delen av dagen och läst gäller det att vara lite innovativ när det kommer till hur man ska sitta och plugga. Sambon som är smygfotografen tyckte jag såg ganska speciell ut...

SKRIVET: 2011-09-26, kl 20:52:36 | PUBLICERAT I: små funderingar & vardags filosofi

Blir lite trött

Vissa saker gör mig lite smått frustrerad. Eller det var en underdrift, vissa saker gör mig riktigt jäkla tvärilsk rent ut sagt.
Som när människor inte kan glädjas åt andras lycka. Om en person verkligen lyckas med något den kämpat för länge borde den naturliga reaktionen vara: Grattis shit vad kul! Personen borde ses som en källa till inspiration och man borde kunna glädjas med den. Och många reagerar också precis såhär och glädjs åt andras vinster med dem.
Men så finns det de där som inte riktigt kan med att glädjas åt andra utan istället måste gotta ned sig, hitta på och uppfinna något som inte är bra med det personen åstakommit. Många vet säkert vad jag menar. Det gör mig bara så trött och besviken. Visst du har rätten att ha en åsikt kring saker och ting men har du inte ryggraden att kunna ställa dig upp och faktiskt stå för vad du tycker inför personen du har så starka åsikter om behöver du inte lufta dina åsikter inför någon annan heller. Då tycker jag du kan svälja dina meningslösa små ord och lägga tiden på något som är roligare och mer givande. För det är bara din egna tid som slösas.

Det tråkiga med sådana människor är att deras missunsamhet ofta tränger in djupare än vad många snälla saker gör. Dock tror jag det gäller att hålla huvudet högt och försöka att inte förminska dig själv bara för att någon annan försöker krympa dig för att själv växa. Skratt och livsglädje tror jag är bästa medicinen mot sådana energitjuvar. Som mormor skulle sagt: "du smider din egna lycka".

SKRIVET: 2011-09-26, kl 15:57:26 | PUBLICERAT I: må bra

En hyllning till matlådan.

Skulle vilja slå ett slag för varje student bästa vän matlådan. Den går att kombinera ihop på alla olika sätt. Dessutom blir den oftast både billigare och godare än lunchen som säljs i skolans café. Den har kommit att bli en av mina trognaste följeslagare under dagar som idag när nästan hela dagen läggs på teorier och idé bollningar. Både i skolan och efter skolan. 


Dagens matlåda bestod av fyllningen till avokado wrapsen som blev över. Ed sallad med andra ord av: kikärtor, avokado, tomater, oliver, soltorkade tomater, feta och rödlök. Allt ihopa blanda med lite citronsaft, keso och peppar. För att göra det hela lite matigare hade jag med mig en hembakad fullkornsfralla. Super gott!

SKRIVET: 2011-09-26, kl 09:13:40 | PUBLICERAT I: små funderingar & vardags filosofi

full fart

Idag väntar en ganska intensiv dag. Ska straxs kila till skolan för att jobba med grupptentan.
I eftermiddag har jag sedan massor av "härlig" kurslitteratur som väntar mig innan jag ska iväg och skivstånga lite. Men nu kör vi!

SKRIVET: 2011-09-25, kl 22:11:26 | PUBLICERAT I: må bra

Söndag

 
Anna och Louise kom över så lagade vi middag ihop. Det blev avakado wraps med kikärtor och fetaost.  Till efterätt lagade vi (eller Louise om man ska vara helt ärlig) ihop en varm fruktsallad med riven vit choklad över som serverades med vaniljglass. Super gott! Blev ett jättebra avslut på helgen att ses ett gäng vänner och äta middag ihop.

Varm fruktsallad är nog det lättaste och godaste man kan göra. Släng ihop favorit frukterna och bären i en ungsfastform. Riv vit choklad över och släng in på 200 grader i ugnen i ca:40min. Ät och njut med vaniljglass.

SKRIVET: 2011-09-24, kl 11:53:36 | PUBLICERAT I: må bra

Fredags mys utan dess like

Hade en superbra fredag igår. Hann med allt och lite till samtidigt som jag hade fruktansvärt roligt.
På förmiddagen passade jag på att plugga lite och köra ett spinning pass.

På eftermiddagen väntade Birsta med tjejjerna. Fick äntligen köpt mig en mys skjorta. Har velat ha en hur länge som helst men har inte hittat någon jag riktigt gillat. Men så helt plötsligt bara hängde den där inne på Bik Bok och väntade på att jag skulle ge den ett hem. 
   
Lite av grejjorna jag fick med mig hem efter birsta turen.

 
På kvällen sedan passade jag och sambon på att ha en riktig myskväll. Vi lagade ihop en supersmarrig fisksoppa Lisa tipsade mig om och till den åt vi hembakat bröd.

Den sinnessjukt goda soppan, det var en dyr historia men så värt det! Receptet hittar ni här.
Hade en riktigt bra fredag som var precis vad jag behövde!

SKRIVET: 2011-09-23, kl 09:11:02 | PUBLICERAT I: må bra

Skriver ett brev

Kommer ni ihåg när man var liten och hade brevvänner lite överallt i Sverige?
Jag hade ett helt gäng och skrev brev i princip varje vecka. Varje dag när posten kom var det lika roligt att se ifall jag fått ett nytt brev. Nu förtiden får man mest bara räkningar eller ICA: s medlems tidning med posten. Fast i måndags fick jag ett riktigt gulligt kort. Det var från min lilla mormor som tyckte jag kunde behöva något roligt i brevlådan. Det där kortet gjorde mig riktigt glad. Så igår fattade jag pennan och skrev ett riktigt gammalt hederligt brev som ska postas hela vägen till min mormor idag. Jag tror det ändå är viktigt att bland alla mail, sms och annat att inte glömma av de här lite äldre mer personliga kontakt sätten.

(källa: Weheartit)

SKRIVET: 2011-09-22, kl 10:48:17 | PUBLICERAT I: må bra

Att vara lite för självsäker

Igår åkte jag på en rejäl näsbränna.
Det blev inget gymmande för mig och Anna. Hon har åkt på en förkylning och kände att det var smartare att vila tills hon är på topp igen.
Jag mitt ägg tänkte då att men vad sjutton då kan jag passa på att köra ett spinn pass. Till historien hör att jag inte suttit på en spinncykel på ca: 4 månader nu. Men eftersom jag cyklat dryga milen om dagen hela sommaren när jag jobbat och löptränat ganska rejält tänkte jag att ett spinnpass är en baggis. Därför bokade jag in mig på spinning styrka med tanken att "en utmaning är ju alltid kul". JA...eller inte.
passet består av 40 min på cykel och 40 min styrka. efter 15 min cykeln ville jag gråta. När jag klev av cykeljäkeln i slutet av passet fick spagettiben en ny betydelse. Och då var det ju bara styrkan kvar. Som ni kanske förstår överväger jag starkt att skaffa rullator fram tills att träningsvärken har lagt sig. Dessutom insåg jag att det nog får bli en period med mer spinning nu. Igår var riktigt pinsamt, jag brukade vara ganska nöjd med konditionen men igår fick jag stirra sanningen i vitögat. 

(svettig tjej_90 mötte igår sin värsta fiende iform av ett spinningpass, men jag fick i vart fall ett nytt mål) 

SKRIVET: 2011-09-21, kl 09:44:21 | PUBLICERAT I: må bra

Frukost lyx!

Jisses Amalia! Sitter här med paltkoman delux. Efter många timmars sömn på kontot är min energi tillbaka och jag började dagen med att vardagslyxa med frukosten. Grejjade ihop en jordgubb, banan (tar alltid två bananer för att få det lite matigare) och kiwi smoothie. Till det gjorde jag två avokado med keso mackor och en stor kopp kaffe. Så gott! Nu känner jag mig taggad på ett styrkepass på gymmet. Friskis här i Sundsvall invigde sina nya gymlokaler i måndags men eftersom jag gick på gruppträning då har jag bara hunnit titta på dom. Men idag ska jag och Anna äntligen få träna i dom! 

Kass bild, men gott så man blir salig!

SKRIVET: 2011-09-20, kl 20:49:33 | PUBLICERAT I: må bra

Vila Värme Vänlighet

Dagen har mest ägnats åt tenta funderingar och skriverier. Hann med en skön promenad i morse  annars har jag haft vilodag från allt vad träning heter. När energin är på noll ska man inte tvinga sig själv till mer än vad som behövs. Så jag fokuserade på att lägga 100% på tentan istället. Jag mår bäst när jag gör saker fullt ut och kan känna mig riktigt nöjd med resultatet. Är jag då inte på topp en dag tycker jag det bästa är att prioritera vad som är viktigast och sedan strunta i de måsten som inte är riktiga måsten. 

Resten av kvällen tänkte jag ägna åt mammas berömda tre V'n hon alltid drar fram när något är knasigt: Vila, Värme och Vänlighet. Ska ta en skön dusch och sedan krypa upp i soffan framför någon mysig film eller TV´serie med en rejäl kopp te. Har någon ett bra filmtips blir jag superglad!


(bildkälla: weheartit)

SKRIVET: 2011-09-20, kl 12:39:41 | PUBLICERAT I: må bra

Går på sparlåga

Har ingen vidare energi idag. Känner mig tött och grinig och borde nog egentligen sova en stund. Sämsta timingen för ett sånt humör ha jag ju i vart fall. Har en hemtenta till på fredag och ska straxs över till Mia och plugga lite inför den. Sedan ska jag nog sova en stund innan jag tar mig själv i kragen. Ska ivartfall få klart fråga ett på tentan innan jag ger upp för dagen.  En sketen liten fråga an ju inte vara ett omöjligt hinder tycker jag.

SKRIVET: 2011-09-19, kl 15:46:31 | PUBLICERAT I: må bra

Fullkorns frallor



Prövade att baka ihop en omgång av Louise goda fullkorns frallor med morötter och frön i. Slutresultatet blev riktigt gott och mättande. Perfekta mellanmåls frallor med andra ord! Nu ska jag snart springa iväg på ett skivstång pass med Mia. Ska bli superroligt, känner att jag har massor av överskotts energi idag så ett riktigt tungt träningspass blir nog fint!

Tänkte jag skulle dela med mig av receptet jag fick av Louise: 

8 dl ljummet vatten
50 g jäst
typ 2 rivna morötter
1 msk honung (eller lite mer om man vill det)
1 dl linfrön
1dl solroskärnor
9-13 dl fullkornsmjöl (Vetemjöl med fullkorn)

Blanda ihop alla ingredienser utom mjölet. Ha i mjölet sist och blanda ihop degen så den släpper från kanterna på bunken utan att bli hård.
Låt sedan degen jäsa i ca: 4 minuter underbakduk.
Arbeta ihop degen och forma till små bullar och lägg på en plåt.  Låt dessa jäsa i ca 30 min under duk.
Pensla med ägg och strö över linfrön. In i ugnen 6-8 min på 225 grader

SKRIVET: 2011-09-19, kl 09:32:06 | PUBLICERAT I: må bra

09:32

Åh vaknade sådär underbart skönt idag av att vara utvilad och på ett bra humör. Har inte föreläsning förrän vid ett tiden idag så tänkte jag ska passa på att försöka få någon slags ordning här hemma. Ska nog även ge mig ut på en promenad i filmjölksvädret.

Igår hade jag och Nils en riktig soffliggar dag. Han har fått förkylningen från helvetet efter dagen på Himlabadet och jag fick betala för lördagsnatten med sömndruckna ögon. I vilket fall passade vi på att mysa framför Disneys Tangled och äta popcorn. Ibland finns det inget som slår en riktigt mysig disneyfilm. Speciellt om man är trött och bara vill få måbra känslor i hela kroppen.


(bilden är från imdb)

SKRIVET: 2011-09-18, kl 15:01:55 | PUBLICERAT I: studentliv

Lördagens bravader


 

I gårkväll kom Louise som sagt över och åt middag med mig och Nils. Jag hade lagat ihop en lax och spenatpaj med soltorkade tomater och feta. Super gott blev det.

Efter middagen tog Louise och jag oss till Invito för att möta upp lite vänner som var där. Det blev en fin kväll med mycket skratt.

SKRIVET: 2011-09-17, kl 17:17:06 | PUBLICERAT I: studentliv

En såndär dag man vill spara på länge för den gör en så glad


Bilden är inte från idag, utan från när jag gick i trean på gymnasiet och var i Uganda med klassen en månad.
Dock är den totala lyckan över att få leka i vattnet då precis likadan som den jag hade idag när jag, Louise, Nils, Lisa och Fredd var på äventyrsbadet här. Vi åkte vatten rutschkanor, klättrade på klätterväggarna, bubblade och badade kallbad i nästan 4 timmar idag. Vi skrattade så vi nästan grät och fick blåmärken när vi satte fart rekord i rutschbanorna. Det har varit en riktig toppen lördag som har gett mig en rejäl dos med energi inför min C-uppsats höst. Nu ska jag strax röra ihop en pajdeg och sminka mig lite. Louise Kommer över på middag ikväll och sedan väntar en natt ute i viller vallet.

SKRIVET: 2011-09-14, kl 14:49:14 | PUBLICERAT I: må bra

Sur som citron

ARHG!
Jag börjar bli riktigt trött på mig själv nu. Har varit på så grinit humör hela dagen att citroner är sötare än jag. Har absolut ingen andledning att vara tvär och bitter men är det ändå. Försöker peppa upp mig själv med att mamma har bokat biljetter så hon kommer hit sista veckan i oktober och att Bea bus har bokat så hon är här över alla helgona. Det lär bli fint! Dessutom ska jag ju snart iväg på ett puls medelpass med Lisa så det om något borde ju sätta fart på mina edorfiner så jag skärper upp mig. I övrigt så är andra peppande tips varmt välkomna!

(we heart it)

SKRIVET: 2011-09-14, kl 09:34:19 | PUBLICERAT I: må bra

Paprika och halloumipasta receptet och kvällen igår


Blev en riktigt mysig kväll igår med. Kilade över till Louise för att kolla film med henne och Anna. Blev en romantisk komedi med Mila Kunis och Justin Timberlake. Riktigt söt var den, brukar ha svårt för Justin Timberlake i allmänhet men i den här var han riktigt bra. Nu ska jag strax iväg till skolan för en föreläsning i vad för för forskning som bedrivs på mittuniversitetet MKV. Känns som en ganska viktig föreläsning såhär innan C-uppsatsen. Men först har jag lovat att dela med mig av receptet på Halloumi och paprika pastan:

Pasta med paprika och Halloumi
3 port
Du behöver:
3 paprikor i olika färger (ju mer blandad färg ju roligare blir maten för ögat)
3 vitlöksklyftor
1 tsk vit balsamvinäger
1msk olja
1 halloumi ost
1 dl grovhackad färsk basilika
salt (efter behag som farbror melker skulle säga)
peppar (är också efter behag)
fullkorns spagetti

Börja med att värma upp ugnen till 250 grader och vrid på grill inställningen. Dela paprikorna på mitten och kärna ur dem. Smörj en ungsfastform och lägg i paprikorna med skalet uppåt. Ställ formen i ugnen och låt paprikorna grillas tills skalet blir svart. Ta ut paprikorna och låt dem kallna lite undertiden som du hackar vitlöken och basilikan. Dra sedan bort skalet från paprikorna och dela dem i tärningar. Koka upp pastan samtidigt som du fräser vitlöken i en stekpanna i oljan. När vitlöken börjar få färg blandar du i paprikan, saltet, balsamvinägern och pepparn. Undertiden som det "gottar" ihop sig skär du halloumin i mindre bitar. Sedan vänder du i halloumin och basilikan i paprika blandningen och låter detta bli varmt. Häll av pastan och rör i halloumi och paprikaröran i spagettin. Ät och njut!


SKRIVET: 2011-09-13, kl 19:06:56 | PUBLICERAT I: må bra

Långpromenad och pasta med paprika och halloumi

Jag och Lisa skulle ta en liten promenad innan i regnet. Det hela slutade med att vi tog en runda på ca: en och en halvtimme. Ibland är det bara så skönt att gå, när man dessutom har lyxen att ha med sig någon man tycker om blir det ännu roligare. Tillsammans går det att glömma regnet som öser ned och fokusera på att ha roligt istället. När jag kom hem var jag lagom svulten och belönade mig med att laga ihop en riktigt god röra av halloumi och grillade paprikor som serverades tillsammans med fullkornspasta och sallad. Rätten fick högsta betyg av både mig och sambon och kommer bli ett ståeende inslag här hemma.

 
Lite bilder från promenaden

SKRIVET: 2011-09-12, kl 16:49:53 | PUBLICERAT I: må bra

vardags lyx för mig

Har precis slängt i mig lite naturell yoghurt med nötter, ciwi och lite havregryn och ska nu springa iväg på ett skivstång pass. Eftersom jag var sjuk i början av förra veckan tog jag en rejäl träningspaus för att låta kroppen läka ihop sig ordentligt och ge immunförsvaret en chans att ostört bryta ned min otäcka förkylning. Men idag ska jag sätta fart igen. Att träna är något av det bästa jag vet. Det är vardagslyx i den bästa formen och ger både edorfinkickar, ork och bättre sömn. Så idag vill jag slå ett slag för att bli riktigt jäkla äckel peckel svettig frivilligt utan feberfrossa.

Mellanmål är också lyx!

SKRIVET: 2011-09-11, kl 18:37:02 | PUBLICERAT I: må bra

Bakdag

Fick ett litet ryck innan och bakade ihop en omgång av mammas goda kesofrallor med linfrön. Eftersom jag inte är den som brukar baka så fick Nils, Anna, Louise och Fredd agera testpanel och nog tror jag det blev godkänt allt! Tänkte jag skulle dela med mig av receptet om det finns någon riktig "frallfanatiker"  som blev sugen på att testa dem. 


 

 

Kesofrallor med linfrön

50 g Jäst
½ l vatten
100 g keso
1 tsk salt
1 msk socker el sirap
2 msk olja
2 msk linfrön
12-14 dl vetemjöl

Vattnet ska vara finger varmt blanda med smulad jäst häll på allt utom mjöl, blanda ihop häll på mjölet sist rör i hop så att degen släpper men inte är hård.
Låt den jäsa ca 30 min
Rulla ca 30 frallor lägg på smord plåt, sätt ugnen på 225 grader låt bullarna jäsa lite till.
Pensla med ägg häll på vad huset har vallmofrö, kli, linfrön el ingenting.
Grädda i ca 10 min låt kallna på galler under duk
Ät å njut

SKRIVET: 2011-09-10, kl 15:23:56 | PUBLICERAT I:

fredag med stort F





En bild säger mer än tusen ord.
Jäklar vilken kul kväll det blev igår. Egentligen skulle Anna bara komma över till mig och Nils för att kolla lite TV, dricka vin och ta det lugnt. Men det hela slutade med att vi mötte upp Emelie och Lisa på kåren. Gillar i vanliga fall inte kåren alls men igår var det rejält med folk och riktigt bra stämning. Så jag fick lov att ta tillbaka min hårda dom mot den.  

SKRIVET: 2011-09-09, kl 08:57:50 | PUBLICERAT I:

Den där lyckan

Jag kommer på mig själv med att le mest hela tiden. Det är inte det att det skett någon enorm förändring eller att jag vunnit storvinsten på lotto. Jag är nog bara nöjd. Nöjd med min tillvaro och vardag. Innan var ordet vardag det värsta ordet jag kunde tänka mig i Svenska akademins ordbok. Men nu har jag insett att så länge vardagen gör mig lycklig kan den vara något av det finaste som finns. Jag älskar att vakna i min säng bredvid världens finaste kille, att äta frukost med en bok samtidigt som jag dricker kaffe ur min gula favorit mugg. Att bara kunna springa över när som helst till några av mina bästa vänner för att vi bor grannar är också en jäkla lyx. Jag älskar också att min familj (fasten de befinner sig 80 mil bort) alltid finns där och får mig att må bra. Det finns så mycket fint framör näsan på en, det gäller bara att se det.

(weheartit)

SKRIVET: 2011-09-07, kl 09:21:26 | PUBLICERAT I:

Tacklar förkylningen som en riktig karl

Jag hostar, snörvlar, gnäller och tycker allmänt synd om mig själv.
I måndags kväll sa kroppen stopp och nu sitter jag här och stoltserar med största förkylningen i Norrland...suck.
Men efter storhandling på apoteket igår, soffläge och mycket te tror jag ändå jag är på bättrings vägen. Peppar, peppar.
Ska i vart fall trotsa förkylningsgudarna för en föreläsning nu på morgonen.

SKRIVET: 2011-09-04, kl 17:36:40 | PUBLICERAT I:

casino


Igår var det utgång som gällde. Kvällen började med förfest och pizza hos Jennie. Vid 23 tiden drog halva gänget till Svenssons och vi andra trotsade regnet för att ta oss till casinot och hälsa på Anna på jobbet. Vi hade en kalas fin kväll, dock tror jag knappast jag kommer bli någon storspelare. När högsta vinsten ligger på en krona är det nog dags att inse att man suger.

SKRIVET: 2011-09-03, kl 08:21:36 | PUBLICERAT I:

Fin kväll


Gårdagen bjöd på filmkväll med dessa kalaspinglor. Blev en riktigt mysigt, ibland är en lugn och skön kväll med tjejjorna precis vad man behöver. Idag börjar jag dagen med att rulla till gymmet för ett medelpass och ikväll bär det av till casinot.

SKRIVET: 2011-09-02, kl 19:08:38 | PUBLICERAT I:

Höst och ny hårfärg

Nu går det inte att förneka längre, hösten är här.
Den kanske inte är så kall eller grå ännu men visst är den här. Men höst betyder inte bara regn, långkalsonger och nariga läppar för mig. Hösten är däremot ett perfekt tillfälle att nystarta. Ut med det gamla och in med det nya. Sagt och gjort när jag kom upp till Sundsvall fick större delen av garderoben på foten. Och igår var det hårets tur. Gick och klippte mig och passade även på att skaffa en lite höstigare färg. Förtillfället är det lite rödare än vad det ska vara men efter en tvätt eller två kan jag stoltsera med en jordgubbsblond kalufs. 
 

SKRIVET: 2011-09-01, kl 09:04:24 | PUBLICERAT I:

Födelsedags firande


Nils fyllde 22 igår och jag firade honom med skön (falsk) sång, tårta och nybakade scones till frukost.
På kvällen gick vi till sju kryddor som är en turkisk resturang här i stan. Det vart en riktigt bra dag/kväll och om han känner för det får han gärna fylla år varje dag.