SKRIVET: 2011-11-13, kl 20:25:46 | PUBLICERAT I: små funderingar & vardags filosofi

Det var det för denna gången


Jag tänkte bara meddela att detta troligen blir sista inlägget på denna bloggen för ett tag.
Som livet ser ut just nu med kandidatuppsats, tentaplugg, praktikplats sökande och en massa annat i rullning har jag inte tiden eller orken för att bloggandet ska bli bra. Så innan bloggen förvandlas till min gnällvägg mot verkligheten lägger jag ned.
Den kommer säkert återuppstå på nytt när jag känner att jag har något i skrivväg att bidra med som inte bara handlar om hur satans mycket min kurslitteratur väger eller hur spännande det kan vara med pressens frigörelse från partier.
Tills dess: ha det gött!

SKRIVET: 2011-11-09, kl 16:19:06 | PUBLICERAT I: må bra

Andningspaus

Som de flesta har märkt så har uppdateringen varit riktigt låg här nu det sista. Något som till stor del beror på att jag har otroligt mycket med skolan (förbannelsen med C-uppsats) och med att hinna med mig själv i allt snurr.
Kommer därför inte blogga något förrän tidigast på söndag.
Hoppas ni har det bra så hörs vi i slutet av veckan!
Kram

SKRIVET: 2011-11-01, kl 08:13:55 | PUBLICERAT I: små funderingar & vardags filosofi

Dagen

Godmorgon!
Den första november är planerad in i minsta detalj känns det som och jag undrar lite över vad som hände med den sköna spontaniteten. Men det här blir nog bra!

08.30-12 skolan och teoriplugg

12-14 Lunch med Anneli :)!!

14- 17 tvättstuga, städ och teoriplugg

18.30-19.30 Spinning

Bjussar på en gammal fetivalbild på mig och min lunchdate, uråldrig är väl snarare ordet med tanke på att det var på den tiden jag stoltserade med en brun kalufs!