SKRIVET: 2011-03-28, kl 16:24:59 | PUBLICERAT I:

Precis som ringaren i notredame jublar jag över solsken för en enda dag!


Tog en promenad med min fina Anna Löfgren i solen på de våriga vägarna här i Sundsvall.
Nu tänker alla mina läsare söder om stockholm: Våriga?! Det är ju fullt av snö!
Men det är faktiskt riktigt soligt och skönt ute även om vi har fullt av snö.
Mysigt var det i alla fall, Anna är en av de goaste människorna jag vet och vi hade det riktigt fint i Norrlands solen!

SKRIVET: 2011-03-28, kl 15:02:06 | PUBLICERAT I:

Lite som Stig Helmer

Igår satt jag och kollade runt på lite olika bloggar och såg att PT fia har en utmaning där man ska klara sig utan socker i fem dagar. Det fick mig att tänka till om att jag nu det sista verkligen inte har varit så snäll mot min kropp.
Sena nätter, massor av kakor och chips och på tok för mycket alkohol sätter sina spår. Dessutom har jag inte känt mig så motiverad på gymmet det sista heller vilket nog har att göra med att jag stressat över skolan.
Men denna veckan blir det till att shocka kroppen med att komma igång med träningen igen, ta promenader och att minska rejält på socker intaget. I äkta Stig Helmer anda ska jag försöka mig på en liten hälsoresa denna veckan! 

SKRIVET: 2011-03-24, kl 08:41:56 | PUBLICERAT I:

Intervjuer och dåliga polis serier

Spännande dag idag eller ja egentligen inte men jag har bestämt mig för att den ska bli spännande och då borde den bli det. Annars tycker jag allt att det är lite dålig stil.

Idag ska jag nämligen göra min intervju med Annika som är informatör hos polisen här i Sundsvall. När vi fick uppgiften om att intervjua någon inom vår brasch i förra veckan reagerade jag med tankarna: suck, stön och orkar inte en uppgift till. Sedan kom jag på att: Hallå idiot skärpning! Det är ju faktiskt en riktigt rolig uppgift!

Sedan kom jag till problemet med vem jag skulle intervjua... Men efter att inte kommit på något alls så började jag fundera över när Criminal Minds (älsklings serien nummer ett) har premiär. Och så kom jag att tänka på hur synd det är att karaktären A.J inte är med längre, ni vet hon informatören i gänget som löser brott och släpper pressmeddelanden på löpande band. Det var i den stunden jag såg ljuset och kom på att polisens informatör är ju perfekt att intervjua!  

  

SKRIVET: 2011-03-15, kl 17:42:36 | PUBLICERAT I:

Hos farmor på höga bergetJust idag så längtar jag efter att sitta hemma hos den tjusiga damen i röd jacka på bilden.
Mumsandes på en av alla 100 kakor hon bullat upp, sittandes i soffan i vardagsrummet bredvid henne bråkandes om ifall vi ska se postkodsmiljonären eller en film.
Att se henne dansa som en galning till Ebba grön som Basse spelar bara för att hon också minnsan heter Ebba och efter att få en riktig bamsekram av henne.
Just idag saknar jag min alldeles fantastiska lilla farmor och tror bestämt att det får bli en tur till Hindås i helgen när jag är hemma! 

SKRIVET: 2011-03-13, kl 14:48:46 | PUBLICERAT I:

14.48

Vissa händelser får en att stanna upp,
att tänka till och se det som verkligen är viktigt.
När saker händer som bara inte får hända,
det är då man kommer på hur mycket man faktiskt har och hur livet kan förändras på ett ögonblick.
Det är i de stunderna som det slår en hur otroligt viktigt det är att ta hand om de man älskar.

SKRIVET: 2011-03-10, kl 19:25:32 | PUBLICERAT I:

Hemtentan och jag

Jag skriver och skriver lite till på min lillahemtenta. Är i vart fall på sista frågan nu så tänkte försöka hinna klart till klockan nio så jag efter det kan ta tag i typografi tentan jag har imorgon också. Annars är huvudet fullt av att jag ska börja ringa sponsor samtal och måste maila jobbet på one motion för att kolla vad det blev för tider under mars april. Vill också planera sommaren lite lätt eftersom att jag har på känn att de snart ringer om mitt schema på björkelid. Håhå jaja! Det är väldigt mycket nu. Men samtidigt är det ganska kul, så länge jag kommer ihåg att andas ibland. Det ska bli otroligt skönt med helg och vila. Planen är att hinna träna lite, sova mycket och träffa alla fina som jag inte hinner träffa nu när det händer saker hela tiden. Jag behöver helt enkelt en helg med mycket skratt och laddning av mina batterier. 

På tal om det så ringde jag filuren Lisa nere i lund idag, så himla go är hon och får mig att släppa allt vad tenta ångest heter. Fler sådana människor åt folket tack! 

 
Min Lundabo och jag :D

SKRIVET: 2011-03-08, kl 17:44:59 | PUBLICERAT I:

....."It always seems impossible until its done"
Så nu jäklar i havet sätter jag fullrulle med hemtentan!


(bild från weheart it)

SKRIVET: 2011-03-07, kl 15:47:31 | PUBLICERAT I:

Det finns en guldkant med allt!

Åh solen har återuppstått igen, det är barmark på de trafikerade vägarna, ikväll lyckades jag boka mig en cykel på det roliga spinnpasset som alltid är fullt, vi ska äta världens godaste middag, Nils är söt, mitt hår hatar mig inte idag och allt är helt enkelt bara jättebra!
Att försöka se de där småsakerna i vardagen som gör en glad är superviktigt tror jag, tänk om det skulle krävas ett mirakel för att det skulle börja rycka i läpparna varje gång. Fy sjutton. Bara därför bjuder jag på en bild från i lördags på mig och två fina tjejjor som gör mig glad!

SKRIVET: 2011-03-05, kl 16:40:15 | PUBLICERAT I:

Mr saturdayLördag idag alltså! På spotify spelar jag gamla godingar som Timo. Gamla sköna låtar som var min bakgrundsmusik hela första början av gymnasiet. Snart ska jag knö mig ner i något tight, svart och måla på mig ansiktet. Därefter är det bara att sätta fullfart med spenatlasangen jag ska bjuda Louise och Nils på ikväll och efter det bär det av hem till fru Hag för en kväll med härligt Sundvalls folk.
Livet kunde vara värre om man säger så!

SKRIVET: 2011-03-04, kl 14:08:14 | PUBLICERAT I:

Det snurrar!

Flickan som behöver övertala sin hjärna att det faktiskt är helg nu och att hon verkligen borde stänga ned allt vad tänka heter ett tag det är jag det! Smiter en tur till gymmet så hjärnan lägger ev en timme sedan ikväll väntar god middag och filmmys med världens bästa Nils. Och imorgon då jäklar väntar invigningen av Louise shot roulettspel hon fick av oss när hon år! Så nu mina kära är det HELG som gäller!

(we heart it) 

SKRIVET: 2011-03-03, kl 15:30:51 | PUBLICERAT I:

Träningsvärk utan dess like!

Vilken träningsvärk jag har idag! Trodde jag brukade ta ut mig i vanliga fall på spinningen och medelpassen men det var innan Rebecca drog med mig på skivstång. Vill börja med att säga att det var sjukt kul och jobbigt som bara den.

För mig som dessutom är välsingnad med noll muskelstyrka i överkropp och armar så krävdes varje uns av vilja för att inte lägga mig ned i en genomblöt, svettstinkande, gråtandes hög på golvet under passet igår. Men jag överlevde och skall lätt göra om det nästa onsdag. Meningen med att träna är ju att det ska kännas.

Idag lät jag däremot mina stackars armar vila och körde ett spinningpass tillsammans med Ida. Det var skönt att ge konditionen en rejäl spark i rumpan eftersom jag det sista mest har kört corepass. Blev dock lite förvånad när det gick superbra på spinningen och jag kände att jag hade kunnat köra på en stund till. I vart fall i huvudet kroppen hade nog inte varit lika pigg på en timme till. 

Nu i eftermiddag tänkte jag lägga lite krut på tentapluggande och sedan ikväll ska jag mysa ihop mig i soffan framför någon gamal Bondfilm.