SKRIVET: 2011-02-25, kl 11:58:10 | PUBLICERAT I:

Full rulle!

Oj,oj vad jag har försummat dig min lilla blogg! Men det har helt enkelt hänt så mycket att när jag väl haft en minut över så har jag passat på att sova en stund eller bara dö på soffan.

Trycksakerna redovisades i förra veckan och det gick bara fint. Nu i måndags satte Communicare kursen igång vilket betyder att jag kommer gå för full rulle fram tills i maj. Communicare är en kommunikations konferens som hålls varje år i Sundsvall som vi Info-Pr elever är med och gör till verklighet. Fick idag redapå att jag kommer vara med i säljgruppen som ansvarar för att få in sponsorer till eventet. Lite läskigt att det handlar om riktiga pengar men samtidigt kul med tanke på att vi nu gör något riktigt med all kunskap. 

I veckan var jag även nere i Göteborg på utbildning med One motion för demosarna vi ska hålla för Haägen Dazs. Det blev en super inspirerande dag och det kändes jätteroligt att få se hur det är att jobba med varumärken och event på riktigt.

One motion var supergulliga med och fixade så att jag fick åka ned en dag innan utbildningen och hem dagen efter vilket bettyde att jag hann träffa mamma och de andra galningarna där nere!

Så bli inte oroliga ifall jag är lite kass på att blogga ett tag nu. Jag har helt enkelt bara väldigt många projekt på gång samtidigt som jag har superkul! Men jag ska försöka bättra mig, det är trots allt roligare att läsa om när det händer saker än när det inte gör det! 
  

SKRIVET: 2011-02-12, kl 19:45:38 | PUBLICERAT I:

Those dancing days

Så sjukt bra!(bild: We heart it)

SKRIVET: 2011-02-10, kl 14:27:57 | PUBLICERAT I:

jobb,jobb

Jag fixar, trixar och pillar lite till. Längtar mig dessutom knäpp efter nästa fedag när typografigrejjorna äntligen är inlämnade och jag förhoppningsvis kan andas ut!

SKRIVET: 2011-02-09, kl 13:51:13 | PUBLICERAT I:

klassrums filosofi

Jag sitter här i skolan och typograferar min trycksak. Känner mig helt tossig i huvudet efter att ha suttit stilla och stirrat på skärmen sedan halv 11 idag. Det ska bli riktigt skönt att komma iväg till gymmet en stund ikväll för lite rörelse innan det blir mer stillasittning i form av tentaläsning. Insåg idag när jag tittade i min fina Faktum almenacka jag fått av mamma att det är februari nu. Januari bara sprang i väg och jag hann inte rktigt med. Dock känns det att det är påväg mot ljusare tider nu och hela jag känner mig riktigt pigg och glad. Det känns som att den riktiga jag har börjat kravla sig fram ur sitt vinteride under filten i soffan och våren är full av roliga planer. Solen lyser och jag sträcker på ryggen samtidigt som jag lägger i en ny växel för att hinna klart med allt. Det här kommer bli en kalasfin vår tror jag!


SKRIVET: 2011-02-03, kl 19:20:41 | PUBLICERAT I:

Jag sällar mig till hjältarna som gör och inte tycker

Sitter här hemma och myser till Winnerbäcks fina röst.
Winnerbäck funkar alltid, oavsett hur trött jag än är, hur grinnig jag än är eller hur glad jag än är.
Han har låtar för allt, om allt.
Winnerbäck eller snarare Winnerbäcks musik har varit med i det mesta spännande som har hänt mig de sista 5 åren. Låtarna är fulla av minnen, både ljusa och mörka. Men en sak de har gemensamt är att jag blir alltid lika tossig när jag hör dem. Winnerbäck är och förblir min musikhjälte som klarar av det där med att sätta ord på händelser och känslor som det egentligen inte finns några bra ord för.
Till den musiken hittar jag alltid hem.

SKRIVET: 2011-02-02, kl 15:03:58 | PUBLICERAT I:

Vårstädning!

Har på senaste tiden känt mig så himla trött, hängig, blek, tråkig och grå. Men så tänkte jag för ett par dagar sedan att nä nu måste jag göra något!
Så sagt och gjort, jag bokade tid på Sax och Kam här i sundsvall och gick idag där i från med en ny hårfärg!
Det är skumt att så lite kan göra så mycket. Det känns som att hela jag fick ett lyft och allt känns inte lika grått och trist längre! Egentligen hade jag velat bli lite mörkare men frisören tyckte jag skulle ta det ett steg i taget eftersom att mitt burr var ganska så sönderblekt. Jag blev jättenöjd och det kändes verkligen som en behövlig vårstädning!

(Före)


(Efter: Har ingen bra bild med utsläppt hår eftersom jag inte vill bråka med det för mycket nu när det redan har blitvit slitet på idag!)

SKRIVET: 2011-02-01, kl 10:22:11 | PUBLICERAT I:

the whole world just fades away