SKRIVET: 2011-04-28, kl 09:06:42 | PUBLICERAT I:

Full fart!

Har en lååång dag framför mig med otroligt mycket att göra!

07.30-11.00 skriva klart mittrapporten

12.00-13.00 träffa Mia i skolan och planera hur vi ska gå tillväga under besöken i blomsteraffärerna för att få  sponsring i form av blommor till banketten under Communicare

13.30-19.00 Köra en demo för Hägen-Dazs och One motion på Hemköp i IN gallerian (kom förbi och smaka glass!)

20.00-23.00 Fixa med rapporteringen av jobbet och ha tvättstuga

Med andra ord har jag verkligen fullt upp idag men det känns ändå ganska bra. Får fylla på rejält med kaffe och passa på att andas mellan varven till tvättstugan ikväll. Men det ska ändå bli kul att jobba, jag har helldre fullt upp en heldag än att inte ha någonting alls att göra.
Men nu är det full fart som gäller!

(bilden är från google)

SKRIVET: 2011-04-27, kl 15:28:31 | PUBLICERAT I:

timing


Nu sitter jag här och hade tusen gånger helldre vart ute i solen och gett mig själv bruna ben än att sitta i köket med mittrapporten men, men sånt är livet.
När skolan är klar och jag vunnit 3miljadersmiljoner ska jag inte göra något annat än att sola benen.
Skulle förnya passet idag med men tror ni inte polisen här i Sundsvall hade valt just idag för att pröva sin back up  generator. Det var bara att säga tack och bock så ses vi imorgon och knata hemmåt utan pass. Men plugg var det!  

SKRIVET: 2011-04-26, kl 18:52:04 | PUBLICERAT I:

Sönderbränd näsa och mittrapporter

Nu har vi landat hemma igen efter en helt underbar vecka i Funäsdalen.
Det blev mycket skidor, både på längden och utför. Samtidigt så värmde solen och det gick att vara barbent ute.
Dessutom var det lemmel år i år så hela Funäsdalen var full av de små ulliga gulliga djuren.
Nu sitter jag här till tänderna laddad med nya batterier och en sönderbränd näsa.
Dricker saft och ska ta tag i mittrapporten.
Kan meddela att det mesta flyter.  

SKRIVET: 2011-04-20, kl 15:03:41 | PUBLICERAT I:

Funäsdalen

Åh om några timmar sitter jag och sambon på tåget ned mot Falun för att sedan imorgon rulla vidare norrut mot Funäsdalen, ska bli tokskönt med lite semester och vila. Har varit full rulle idag med vilket inte blir mkt bättre av att jag är expert på att stressa upp mig själv. Drog in Haägen-Dazs som sponsor till Communicare igår vilket känns jätteskönt och postade precis undersökningarna för Boxer till One motion. Så nu är jag i princip (minus mitt rapporten såklart) ledig fram till på tisdag i nästa vecka! Dessutom har jag fyllt resväskan med kläder som skulle räcka till en mindre by i småland och ska nu slänga i mig ett mellanmål innan det blir dags för mig och Nils att bege oss mot stationen.

Sist jag var i Funäsdalen var för drygt två år sedan när Nils var säsongare (stavning?) där. Det är ett tokmysigt ställe och vi hade det verkligen toppenfint hemma hos Nils mamma. Så det ska bli superskoj att komma dit igen.


Gammal bild från Grebbestad hittade inga från Funäs

SKRIVET: 2011-04-19, kl 08:23:06 | PUBLICERAT I:

Powerwalk och power brudar!

Har haft en superbra start på dagen! Vaknade vid 6 i morse och såg att solen hade bestämt sig för att lysa idag. Tog ett skutt ur sängen och drack en kopp kaffe samtidigt som jag slängde i mig favorit frukosten: havregrynsgröt med hallon, bananer och linfrön! Sedan var det bara att hiva på sig ett par mjukisar för att möta upp lite folk ur klassen för en powerwalk längs ån, förbi skolan, bort till Volvo och hem. Wounderbart!
Nu blir det duschen och sedan bär det av igen, denna gången till skolan för gruppmöte och studiebesök!


SKRIVET: 2011-04-17, kl 20:58:47 | PUBLICERAT I:

sjukt bra (för att citera Grynet)

Åh vilken kanon helg jag har haft!
På fredagen var det Kickmitt med Communicare och vi var några stycken som träffades hemma hos Mia innan det bar av mot köpmangatan och kickoff med Dekadent PR. Väl på plats hade Apsarna (?) styrt upp en riktigt fin kväll. Dock är minnet av den lite små suddigt av en anledning jag inte alls kan förstå (bara så du vet mamma ifall du läser det här). Hade inte med mig kameran själv men har tjuvat lite bilder av Emelie och Michelle (hoppas det var okej?).

På lördagen bar det av in till stan där jag spenderade alldeles för mycket pengar på alldeles för kort tid. Men oj vad snygg jag kommer känna mig i mina nya ballerinaskor, nya spets bolero/kavaj/gejj, nya play suit, nya parfym och nya vita blus (sistnämnda investerades det i redan i torsdags men skit samma den får vara med ändå, ingen diskrimingering här!)
Dessutom hade jag sällskap av två otroligt snygga damer ni kan se här nedanför!
 
(även dessa bilder är stulet gods, måste bli bättre på det där att ta med kameran)
Lördag kväll spenderas sedan på Oscarsgatan tillsammans med Lisa och en film med fruktansvärt mycket vatten, en tatuering och en enögdpirat.
Och idag söndag har jag mest övat upp mina husmors kunskaper genom att övertala sambon att det visst är bra att vårstäda.
Men som sagt, har haft en toppenhelg!

SKRIVET: 2011-04-15, kl 12:48:28 | PUBLICERAT I:

Speak only words of kindness


(bild we heart it)

SKRIVET: 2011-04-14, kl 19:30:53 | PUBLICERAT I:

I belive that happy girls are the prettiest girls


Ser det här citatet som ännu en av alla saker som gör Audrey Hepburn oslagbar.
Får nog köra en Breakfast at Tiffanys kväll på söndag.

SKRIVET: 2011-04-14, kl 14:03:38 | PUBLICERAT I:

Tidsresa

Den 10onde juni vid lunch tid kommer jag återigen befinna mig på Engelsk mark och jag längtar så mycket att jag tror att jag spricker snart.

Första gången jag var där hade jag precis fyllt 16 och åkte till Oxford på en tre veckor lång språkresa. Jag kan meddela att jag ladrig känt mig så liten som när jag somnade första natten långt hemmifrån hos en främmande familj på den resan. Men redan dagen efter lärde jag känna en hel hög med underbara människor och under de tre kommande veckorna skapades minnen för livet.

(16 årig liten plutt)

Våren 08 var jag 17 (snart 18) år och hade lyckats trassla till det rejält med en massa olika saker och jag behövde komma bort ett tag från mig själv och alla runt omkring. Så jag ringde upp min underbara moster Eva som då bodde i Pool och frågade ifall jag fick komma över och hälsa på ett tag. Sagt och gjort sportlovet spenderades med grillparty tillsammans med hennes orkester och turer till både Oxford och havet.

(17 årig plutt som verkade sno hårstylingstips fårn morsan i Greveholm)

Nu i sommar är det dags igen, den här gången tar jag med mig Maria Ekblad som är en riktig kalaspingla för en vecka i Englandet. Ett par dagar kommer spenderas i London och sedan bär det av ut till min moster, hennes karl och kattuslingen hon har skaffat sig. Längtar så jag nästan spricker efter att komma iväg och ser fram emot att vara där nu när jag är lite äldre, (förhoppningsvis) lite smartare och har lite mer skinn på näsan.

(20 år och antagligen pluttigare än vad jag förstår själv)

SKRIVET: 2011-04-12, kl 22:47:11 | PUBLICERAT I:

Nu går det bra



Tänkte jag skulle bjuda på en liten check bild på hur det ser ut i skolan när vi sitter och sliter med Communicare (det är Frida som är fotografen). Var förvirrade tjejen i morse och vaknade med panik för jag hade fått för mig att det var onsdag. Så var ju dock inte fallet insåg jag när jag kom till skolan vid 10.00, jag hade inte behövt vara där förrän ett egentligen. Men nu fick jag ju två extra timmar på mig att ringa ialla fall så det gjorde ingenting.

Annars har dagen vart fin, kände för att ha en riktig myskväll med Nils så skippade spinningen och bakade en pizza istället. Klart värt. Hade en helt sinnessjuk träningsvärk efter pulspasset igår ändå så jag kände att jag kunde behöva vila en dag.

Annars så har jag och Maria fattat viktiga beslut om Londonresan, som jag för övrigt längtar ihjäl mig efter och jag fick tillbaka min artikel jag skrev om polisens nya reform med helt okej kommentarer. Nu ska jag krypa till kojs!

SKRIVET: 2011-04-10, kl 19:15:55 | PUBLICERAT I:

skrivkramp

Jag förstår inte att det ska vara så svårt att få ihop ett ynka pressmeddelande.
Har suttit här och stirrat på skärmen i snart en timme och vad jag än knåpar ihop så känns det inte riktigt rätt.
Antagligen beror det på att jag jobbat hela dagen och har ett gäng antal timmar jobb kvar så fort PMet är färdigt.
Men jag ska inte klaga extrajobbet är jättebra och jag tycker egentligen det är superkul att skriva artiklar osv. Det bara suger lite när jag får skrivkramp. Men snart så ska jag nog ha fått ihop något om Petter, mänskligavarumärken och Communicare.

SKRIVET: 2011-04-10, kl 07:53:43 | PUBLICERAT I:

....


Igår var jag och sambon som sagt på bio.
Filmen vi såg var Sucker Punch som hadlar om Baby Doll som blir inlagd på ett metalsjukhus efter att hennes styvfar anklagar henne för mordet på hennes lillasyster. Väl på mentalsjukhuset måste hon lyckas fly på ett mentalt plan inom fem dagar innan hon ska bli lobotomerad. Till sin hjälp får hon fyra andra patienter och tillsammans måste de hitta fem saker innan dagen för lobotomeringen inträffar. Jag som älskar lite skruvade filmer tyckte den här var helt underbar! Visst det är en film full av övergrepp, mörker och död men åh den var så himla bra så jag säger bara: SE DEN.

SKRIVET: 2011-04-09, kl 09:19:48 | PUBLICERAT I:

glada tjejen


Igår hade vi en supermysig kväll här hemma. Lisa och Fredd kom över hit till mig och Nils så lagade vi en god pasta sallad och stekte fläsk karré (stavning?) och hade till. Sedan satt vi och spelade spel och drack lite vin. Det blev en lugn kväll och det var riktigt skönt att inte ge sig ut och kriga på krogen utan att bara sitta hemma.

Ska alldeles straxs dra på mig min boxer tröja och sätta mig på bussen mot stan!
Målet för dagen är att få gjort ialla fall 25 undersökningar och med trisslotternas hjälp borde ju det gå bra tycker jag!
Sedan väntar biomys med min fina sambo ikväll!

SKRIVET: 2011-04-08, kl 10:54:48 | PUBLICERAT I:

Ge mig sommar och fräknar


Åh vad jag längtar efter att känna som jag gjorde på den här bilden.
Att ha solen i som värmer ryggen, inte ha en tanke i världen på vad man borde göra. Fullt av fina vänner omkring en som är lika sommarförälskade dom. Och att bara vara.
Nu tycker jag att det sista av snön allt kan ta och försvinna så vi kan slita fram grillarna, kasta jackorna och dra på oss bikinin samtidigt som en mjukglass slukas i bara farten.
Jag vill ha sommar, sol, ballasjön, lejontrappan och glass.
Jag vill bränna mig om näsan så den lyser ilsket röd, sitta på en uteservering på Avenyn med ett glas vin och dansa fram på Grebbestadsbryggor. Äta räkor på en klippa vid havet samtidigt som solen går ned över havet och känna doften av sommarregn. 
Snön kan gå och dra något gammalt över sig! 

SKRIVET: 2011-04-07, kl 19:44:24 | PUBLICERAT I:

Jag önskar ibland att jag var en sån som inte tänker alls.

Mitt liv känns som en riktig karusell just nu.
Allt går så fort och jag har så mycket att göra hela tiden att jag inte vet när jag ska vara riktigt ledig nästagång.
Denna veckan har varit fylld (och det kommer bli fler) av sponsorsamtal, jobb för One motion om boxer, press meddelanden, projekt arbetes uppgiften, träning och lite annat. 
Allt är jätteroligt men jag börjar känna mig välldigt trött innuti. 
Så jag tänkte jag skulle ta mig en kväll där jag verkligen laddar upp mina batterier idag, försöka ställa in hjärnan i zombie mood och ta ett bad för att sedan stirra lite slött på Criminal Minds. Sedan tar vi nya tag imorgon! Har en känsla av att fredagen kommer bli kalasfin:

Ska ju göra mitt uppföljnings samtal till Coast (hoppas, hoppas, hoppas!).

Jobba klart med mitt PM. 

Jobba med eftermiddag för One motion.

Och på kvällen kommer Lisa och Fredd över på middag så ska vi dricka vin och spela spel!

SKRIVET: 2011-04-03, kl 19:08:42 | PUBLICERAT I:

Lyx lax och insperation från franska drottningar

Åh jag är så mätt att jag tror jag smäller av!
Blev "Lyx lax" till middag ikväll. Satt och kikade runt på matklubben efter lite roliga recept och då dök Nils Emils lyxiga lax med pasta upp. Inspirerad av Marie Antionettes lyxiga liv (efter filmen jag kikade på igår) så tänkte jag att lyx lax det är minnsan något för mig! Och det blev super gott! Laxen görs i ugn på en bädd av bladspenat, på med peppar salt och grädde sedan toppar men detta med lite parmesan och serverar i slutändan det hela med pasta! WUNDARBART! Är det enda jag kan säga! 
Nu ska jag alldeles strax bege mig mot Oscarsgatan för en sann Stieg Helmer kvälll tillsammans med Lisa.  

SKRIVET: 2011-04-03, kl 12:55:43 | PUBLICERAT I:

Let them eat cake



Spenderade gårkvällen framför en av mina absoluta favorit filmer, nämligen Marie Antionette. Jag älskar Kirsten Dunst i rollen som den shopping galna drottningen. I stället för att spela henne som arrogant och nochalant gör hon henne till sårbar och mänsklig. Dessutom är kläderna, bakelserna och kulisserna så vackra att det inte går att slita sig från filmen. Den är som en godispåse för ögat vilket passar alldeles utmärkt med tanke på att jag är med i PT-fias sockerutmaning för andra veckan i rad nu och jag får nöjja mig med att titta på bakelserna!